Näringsvärde per bit (128 g): 446 kalorier, 32 g kolhydrater, 32 g fett, 6 g protein
Planeringstips
Låt gärna den hackade mandeln stå och safta sig i kahluan några timmar eller över natten så absorberas all vätska av mandeln. På så sätt får mandeln mer kahlua-smak och fäster ännu lättare på sidan av tårtan.
Hållbarhet och förvaring
Förvara tårtan i kylskåp. Där håller den sig minst 5 dagar, men är godast efter ca 1 dygn så gör gärna tårtan kvällen före servering.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Anna
️ Skrivet av Susanne
Tackar! Roligt att höra! :) Fina dekorationer, kul att se!
️ Skrivet av Anna
Tårtan är helt klart en hit! Alla älskade den. Här är en bild av hur jag dekorerade den. Tyvärr var inte ljuset så bra på bilden. (Jag länkade till ditt recept också Susanne.)
️ Skrivet av Lena
Bakade den till Nyåret och jag säger bara: Sååååå Goooood!
️ Skrivet av Krisitna
Tack för svar. Nu bakar jag den här tårtan till nyårsaftonen.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl