Gör gärna bottnarna på kvällen innan du ska servera tårtan och låt dem svalna under bakduk under natten.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Anita
Varför står det två olika mått på ugnsform/långpanna i receptet? Vilket mått stämmer?
️ Skrivet av My
Låter jättegod! Tror du att den skulle bli god om man blandar grädden med lite dulche de leche/karamelliserad mjölk eller blir det för sött?🤔
️ Skrivet av lisen
Gette god! Enkla och goda recept. Jag brukar alltid använda det här receptet när jag bakar kola kakor. Dina recept är alltid bra. / Lisen
️ Skrivet av Pia
Hej
Har följt din bakblogg i över 10-15 år o hoppas på många år med dina härliga recept. Undrar dock om du använder varmluft eller vanlig ugnstemperatur i alla dina recept? Skriv gärna ut det i alla recept för bästa resultat tack😊Önskar också en utskriftsvänlig sida på max 1-2 sidor då jag tar skärmdumpar på iPaden dvs en bild längst upp och text o beskrivning på 1 max 2 sidor. Mvh
️ Skrivet av Elsmari
Ser väldigt god ut och vill testa den till ett litet större kalas men blev lite undrande eftersom det står 2 olika mått i receptet på långpannan.Jag har en med innermått på 27x42 . -Med vänlig hälsning Elsmari
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl