Undrar om det går att byta ut rabarber mot hallon och behålla samma recept på degen?.
hälsn helena
⭐
webmaster
💬Svar till
Lotta
✏️Skrivet av Susanne
Låter jättegott! Tack för tipset! :)
✏️Skrivet av Lotta
Ersatte ca hälften av rabarbern med frysta hallon och gräddade muffinsen i ca 10 minuter. De blev saftiga och jättegoda. Kommer definitivt att göras igen! :)
⭐
webmaster
💬Svar till
Karin Thulin
✏️Skrivet av Susanne
Ja det går nog bra både med potatismjöl och vetemjöl, det fyller ju samma funktion - att suga upp vätskan från rabarbern så att inte muffinsarna blir blöta och kladdiga. Om den frusna rabarbern är väldigt blöt så kan du ta lite mera potatismjöl.
✏️Skrivet av Karin Thulin
Hej..Jag undrar om jag kan ta lite potatismjöl och socker istället för vetemjöl och socker, om rabarberna varit frusna?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl