Glutenfri rabarberpaj som smälter i munnen. Mycket god "marängaktig" rabarberpaj som verkligen rekommenderas även för icke-glutenallergiker. En favorit!
Ja det går bra enligt andra som provat (finns att läsa bland kommentarerna). Men jag tror det är viktigt att tina och hälla bort isvatten så det inte blir för blött.
✏️Skrivet av Aino Hellström
Undrar om det går att använda frusna rabarber.
Tacksam för svar.
Aino
⭐
webmaster
💬Svar till
Maryann
✏️Skrivet av Susanne
Vad roligt att du tyckte så mycket om den och att du provat med hallon och jordgubbar också, låter gott!
✏️Skrivet av Maryann
Den godaste paj jag ätit. Funkar med hallon el jordgubbar åxå.
⭐
webmaster
💬Svar till
DaStraycat
✏️Skrivet av Susanne
Varsågod och tack! Bra att veta att det blir gott även med krusbär (med lite extra potatismjöl)! 😊👍
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl