Förvara tårtan i kylskåp. Servera inom 2 dygn, helst inom 1 dygn. Tårtan håller sig i ca 5 dygn men grädden börjar få sämre konsistens efter 2 dygn.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Elin
Tack för detta recept! Jag gjorde det glutenfritt och mjölkfritt på följande vis: Köpte en färdig glutenfri tårtbottenmix. Vaniljkrämen gjorde jag på sojamjölk och vaniljextrakt, majsstärkelse och socker. Grädde använde jag sojagrädde. Min man blev väldigt glad på sin födelsedag igår!
️ Skrivet av Julia
Dålig guide för nybörjare.
webmaster
Svar till
Jesper
️ Skrivet av Susanne
Ja det ser så ut. Dock kan man inte ha copyright på recept så jag kan inte göra något åt det annat än att tycka att det är trist att de som har en hel redaktion inte kan skapa mer unikt innehåll. Tack för informationen!
️ Skrivet av Jesper
Hej Susanne,
Jag tror att Tasteline.com kanske har tagit ditt recept https://www.tasteline.com/recept/jordgubbstarta-3/
Ingredienserna och instruktionerna är för lika för att vara en slump.
Hälsningar
Jesper
webmaster
Svar till
Malin
️ Skrivet av Susanne
Jag menar över- och undervärme vilket jag menar i alla mina recept om inget annat anges. Tänk på att även om du har en varmluftsugn så är varmluft bara en funktion på ugnen liksom inställningen över- och undervärme som är standardinställningen. Välj alltid över- och undervärme om inget annat anges i ett recept för bästa resultat (gäller alla recept, inte bara mina). Kul att du tycker om mina sida! 😊
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl