Servera jordgubbsbullarna ljumna (upptining i mikron) och pudra därefter över lite florsocker.
Tips & tricks
Gör gärna dubbel sats.
Hållbarhet och förvaring
Bullar som inte äts upp samma dag rekommenderas att frysas in i plastpåsar. De håller sig ca 3 månader i frysen.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Namhfon
️ Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om dem och tack för att du skrev! :)
️ Skrivet av Namhfon
Tack så mycket!! De blev jätte goda o jag hade för mycket jordgubbar i men det gör bullarna saftig så. Hade inte gjort degen själv men tack för recepten!!!
️ Skrivet av Victoria
Bakade dubbel sats och de blev jätte goda. Nästa gång ska jag prova att ta mera mandelmassa i fyllningen, det är så gott!
️ Skrivet av Linnea
Tack så mycket! :)
Jag tror jag ska baka domma någon gång =)
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Svar till Linnea 13 år: Ja du kan ta kokosmassa istället (precis som det står i receptet).
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl