Förvara i kylskåp. "Tina" kokosmassan till rumstemperatur genom att ta ut den ur kylen och låta den ligga framme i minst 30 minuter före den används. Detta behövs eftersom kokosmassan blir stenhård i kylen.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Matz
️ Skrivet av Susanne
Jag har inte använt kokosmassan i recept på biskvier så jag vet inte om det beror på att kokosmassan har några andra kemiska egenskaper än mandelmassa när man blandar med äggvita. Det kan ju vara så. Testa gärna att googla på "kokosbiskvier" och se om du hittar något recept. Om du testar något som blir bra så tipsa gärna!
️ Skrivet av Matz
Vi försökte göra chokladbiskvier med botten gjord av kokosmassa, men det blev bara flarn. Flöt ut och blev platta. Kanske inte kokosmassan som var fel, men du kanske har något tips på hur man kan baka biskvier med kokosmassa istället för mandelmassa?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl