Näringsvärde per kaka, beräknat på 85 st (9 g): 43 kalorier, 5 g kolhydrater, 2 g fett, 0 g protein, 0 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Kakorna går bra att frysa och håller sig minst 6 månader i frysen.
I rumstemperatur håller sig kakorna minst en vecka om du förvarar dem i en burk med tätslutande lock eller försluten plastpåse.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Anne
Mums. Jättegoda. Är inte så van med att baka kakor men detta var hur.enkel som helst
️ Skrivet av Lillian
Vad är det som gör att jag inte kan göra en smidig rulle av bondkakor degen. Den splittrar sej och krumlas sönder. Jag använder amerikanskt mjöl som är finare än svenska mjölet. Kan det vara orsaken?
Tackar för ett snabbt svar.
️ Skrivet av Anders Andreen
Hej
Mycket bra recept, enkelt att följa och kakorna blev riktigt goda.
Hälsningar och tack 😊
️ Skrivet av Vilma
Supergod! Gav till min mamma i present och det var uppskattat. Men jag skar de i tjockare skivor, typ dubbelt så tjocka, och det blev väldigt bra.
webmaster
Svar till
Kevin
️ Skrivet av Susanne
Hej, tack, jag är ingen bagare men gör så gott jag kan ;) Det blir ingen bismak av bikarbonat. Bakpulver innehåller också bikarbonat. Man brukar ha bikarbonat i småkakor som man vill ska bli hårda och knapriga som dessa bondkakor. Bikarbonat används också i t.ex. pepparkakor.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl