Näringsvärde per kaka (14 g): 66 kalorier, 8 g kolhydrater, 3 g fett, 1 g protein, 0 g fibrer
Tips & tricks
Tänk på att inte packa decilitermåttet med mjöl när du mäter upp mjölet. Ta alltid luftiga mått, utan råge. Det bästa är att ta ett litermått när man mäter upp eller ännu hellre att väga mjölet. Tar man för mycket mjöl så blir det svårt att rulla ut, degen ramlar sönder även fast man knådat degen. Man kan då tillsätta lite vatten för att rädda degen.
Hållbarhet och förvaring
Går bra att frysa och håller sig minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Krister Bengtsson
En god twist på kakan är att hälla ner lite rostad kokos, ca 1 dl. En dimension till
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl