Servera med kokt ris eller bulgur samt goda grönsaker, gärna kokta haricots verts och sockerärtor.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp, hållbarhet minst 5 dygn.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Birgitta Sjö
Gjorde lättrimmad Lax i ung till gäster och det blev mycket uppskattat. Tog dock bara hälften av pepparroten och tog den då i såsen som hälldes på. Nu har jag samma i ugn till nya gäster i morgon dock på ryggbitar av torsk. Jag rimmade den inte innan utan torskbitarna ligger direkt i formen. Skall garnera med färska skalade räkor och dill. Hoppas det blir gott!
️ Skrivet av Selma
Mycket god mat som jag har lagat flera gånger till mina gäster.
️ Skrivet av Axel
Hej!
Menar du att man ska skölja av laxen över ugnsformen, eller att man bara häller av vattnet från laxen i formen?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl