Supergod rabarberkladdkaka som är oerhört enkel och går snabbt att göra. Smaksatt med både kardemumma och kanel blir verkligen jättegott! Att man bara vispar ihop smeten snabbt i en kastrull sparar både tid och disk. Ett favoritrecept.
Näringsvärde per bit (119 g): 331 kalorier, 38 g kolhydrater, 18 g fett, 5 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Förvara rabarberkladdkakan i kylskåp där den håller sig minst 2 veckor.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Carina Arvidsson
Går den bra att göra med mjölkfritt margarin? Om man vill göra den glutenfri vad tar jag i stället?
webmaster
Svar till
Marcus
️ Skrivet av Susanne
Jag brukar vänta till servering. Om kakan fastnar i kanten så skär man mellan kakan och formens kant. Jag brukar använda en tunn slickepott eller annat tunt plastverktyg för att inte repa formens kant som man annars lätt gör om man använder en kniv.
️ Skrivet av Marcus
hej,när ska man öppna upp springformen så att kakan inte går sönder?
webmaster
Svar till
Åsa
️ Skrivet av Susanne
Tack för bra förslag! Låter gott!
️ Skrivet av Åsa
MUMS, såååå god. 👍Tips. Jag grovrev lite mandelmassa ovanpå kakan, blev jättekrispigt och gott ☺️
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl