Blandfärs

Blandfärs
Blandfärs är en blandning av nötfärs och fläskfärs.

Blandfärs är en blandning av nötfärs och fläskfärs. Oftast är blandningen 50% av varje.

Kolla noga att det är svenskt kött, annars kan det vara en blandning av t.ex. irländsk nöt och tysk gris.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  Ja

Laktosfritt:  Ja

Glutenfritt:  Ja

Vegetariskt:  Nej

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av blandfärs.

Energi: 204 kcal
Kolhydrater: 0 g
Protein: 18 g
Fett: 15 g
Fibrer: 0 g

Tips och info

Finns i affären:

I köttdisken.

Hållbarhet och förvaring:

Läs på förpackningen, oftast är hållbarheten kort. Frys in den blandfärs du inte direkt gör av med så håller den sig minst 6 månader i frysen.

Pris:

ca 40-60 kr/kg

Köptips:

Passa på att köpa blandfärs när priset är lågt och frys in.

Ersätt med:

Nötfärs, fläskfärs, kalvfärs, lammfärs.

Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

relaterade artiklar Läs gärna:

  • Frys in färsen - Frys in färsen och spara pengar. Köp storpack när färsen har bra pris.
Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest