Kladdkakecookies
Mycket goda segmjuka kladdkakecookies som smakar som kladdkaka i kakform. Verkligen enkla och goda kakor som går snabbt att göra.
Goda mjuksega kladdkakecookies.
Tid: 45 minuter (varav 2x13 min i ugnen)
24 st
Näringsvärde per kaka (26 g): 111 kalorier, 13 g kolhydrater, 6 g fett, 2 g protein, 0 g fibrer
Ingredienser:
Vegetariskt
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
175 °C i mitten av ugnen i ca 12-13 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Hållbarhet och förvaring:
Kakorna går bra att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Recept och foto: Susanne Jarl
✏️ Skrivet av Amanda
2024-03-26 16:44
Super goda kakor. 🍪 skulle rekommendera att strunta i saltet i smeten utan ta flingsalt på toppen istället 😊
✏️ Skrivet av Björnen sover in
2024-03-21 18:06
Perfekta
⭐
webmaster
💬
Svar till
Lindah
✏️ Skrivet av Susanne
2024-03-21 14:27
Tack så mycket! Vad roligt att du tyckte om receptet!
✏️ Skrivet av Lindah
2024-03-20 16:43
Suveränt upplägg på recept! Barnen kunde nästan helt på egen hand! Stora tummar upp. Dessutom smakade det jättebra!
✏️ Skrivet av gragamel
2024-03-20 11:28
very good 😘🤩💯🔥♥️👐👏