Näringsvärde per kaka (13 g): 59 kalorier, 4 g kolhydrater, 4 g fett, 1 g protein, 0 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Kakorna går bra att frysa. Håller sig då ca 6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Nadja
Ett tips är att separera äggen och vispa vitorna till ett hårt skum som man sedan vänder ner i smeten. Då flyter inte kakorna ut. 😊
️ Skrivet av Heike
Hej, tack så mycket för det recept. Det är super enkelt. Jag har hasselnötskärnor mal dig själv. Jag kan rekommendera det. Smakar bättre. Gör inte kakor för stora. De blir väldigt stora i ugnen. Lite smet på plåt.
️ Skrivet av Lotta Polfeldt
Hej! Kakorna flyter ut väldigt mycket, ser jag på bilderna. Använde du stora ägg? Jag skulle önska litet högre kakor och indrar om det är äggens storlek som gör skillnad.
️ Skrivet av Bj ekstrand
I stället för en nöt I mitten klica i en klick vinbärsgele, när kakorna är nästan klara den tillbasks I ugnen för någon minut.
Musmums.
️ Skrivet av Jeanette
Hej! Jag har nyss gjort kakorna. Mina smälte inget alls och de blev fruktansvärt GODA! Jag använde brun farin istället för stråsocker men annars följde jag receptet :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl