175 °C i mitten av ugnen i 10-12 minuter med över- och undervärme
Gör chokladsuffléer så här:
Tips & tricks:
Det är viktigt att inte grädda chokladsuffléerna för länge för då kommer de sjunka ihop.
Variationstips:
Ta något annat syrligt istället för hallon. Det kan också vara gott med något kallt t.ex. glass eller sorbet till de varma suffléerna. Prova gärna hallonglass eller mangosorbet.
Planeringstips:
Små formar som tål ugn finns att köpa billigt på IKEA.
Hållbarhet och förvaring:
Överblivna chokladsuffléer kan man låta stå i rumstemperatur tills de svalnat. Sätt därefter på plastfolie och förvara i kylen där de håller sig åtminstone 3 dagar. Vid servering kan man värma dem ca 10-15 minuter i 100°C varm ugn så att de blir lite varma - men inte gräddade.
Receptet är nu uppdaterat med nya bilder och ännu tydligare beskrivning.
⭐
webmaster
💬Svar till
Rebecca
✏️Skrivet av Susanne
De är godast nygräddade men går att värma igen också eller äta kalla. Det står i receptet under "hållbarhet och förvaring". De kan även förberedas och förvaras i kylskåp före gräddning, det står i receptet.
✏️Skrivet av Rebecca
Hej!
går dessa att förbereda eller måste de göras direkt innan gräddning? :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl