Näringsvärde per portion, beräknat på 8 portioner (126 g): 467 kalorier, 35 g kolhydrater, 34 g fett, 5 g protein, 1 g fibrer
Serveringstips
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
Hållbarhet och förvaring
Förvara blåbärskladdkakan i kylskåp.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Anonym
Kan du byta ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl? Hur mycket glutenfritt mjöl ska det i så fall vara?
️ Skrivet av Sandra T
Provade idag, supergod, jättebra. Körde en vanlig form utan avtagbar kant och det gick väldigt bra.
️ Skrivet av Mia Maria Boberg
Supergod! Kan man göra den glutenfri? 😊
️ Skrivet av Amanda
Så gott, bakade till hela familjen och alla var jätte nöjda. Pappa var inte medveten om att kladdkaka inte alltid behöver vara choklad så nu har han lärt sig något nytt också
webmaster
Svar till
Kurt
️ Skrivet av Susanne
Oj oj så kan det gå! Hoppas nu kakan blev god! Ett tips när du väger - använd en platt våg så kan du ställa kastrullen på den. Nollställ. Häll i mjölet. Så slipper du använda en extra bunke och sparar disk. :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl