Mycket god och enkel kladdkaka med hallon. Jag vill verkligen rekommendera att tillsätta citronarom eller rivet skal av citron enligt receptet eftersom det ger hallonkladdkakan en extra god smak.
Näringsvärde per bit, beräknat på 1 kladdkaka = 10 bitar (70 g): 223 kalorier, 31 g kolhydrater, 10 g fett, 3 g protein, 1 g fibrer
Serveringstips
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
Hållbarhet och förvaring
Går bra att frysa. Håller sig minst 4 dagar i rumstemperatur och minst en vecka i kylskåp.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Vanessa
Brukar göra denna utan hallonen i dubbel sats och byta ut strösockret till rårörsocker för supergoda blondies! Eventuellt kan man isf använda 3 ägg, beroende på vilken form man använder kan det ta upp till en timme att grädda.
️ Skrivet av Lillian
Helt fantastiskt! Min klar favorit, bättre än så här kan det inte bli!
Så duktig du är! Alla recept är skrivna i klar språk inkl bilder - kan bara inte misslyckats! Upptäckte dina recept nyligen och har definitivt hittat rätt! Tack att du har lagt ner så mycket jobb och att du delar med dig!
Lycka till i fortsättningen!
️ Skrivet av kiwi
Hej Susanne!
Kan man byta ut hallonen mot jordgubbar?
webmaster
Svar till
Tamara
️ Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om den! 😊 Ja visst är det gott med citronsmaken, den gör mer än man kanske kan tro innan man provat! 😊
️ Skrivet av Tamara
Jätte gott!! Det är kladdkaka och inte sockerkaka det bör vara kladdig! Älskade citron smaken med hallon! Tack för receptet!!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl