En jättegod bärpaj som går supersnabbt att göra. Pajdegen är bara att röra ihop och går att trycka ut på en minut med baksidan av en sked. Fyll sedan pajskalet med vaniljsås eller vispad grädde smaksatt med vaniljsocker samt bär.
Tid: 1 timme varav 10 min jobb + tid i ugn + tid att svalna
Pajen håller sig i kylen flera dagar men ser fräschast ut när den är nygjord. Pajskalet kan frysas in gräddat och håller sig 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Linda
Gryyyymt enkel paj. Absolut ett alternativ om man har lite tid på sig!
webmaster
Svar till
Michaela
️ Skrivet av Susanne
Ja man kan frysa pajskalet. Det håller sig ca 3 månader i frysen.
️ Skrivet av Michaela
Kan jag frysa pajskalet?
️ Skrivet av Melinda
Underbart god paj. Mycket enkel att göra men jätte god. Rekommenderar att göra detta! (:
️ Skrivet av didem
När den är klart gräddad i ugnen ska man vänta någon stund innan man lägg på vaniljsås eller ska man lägga på en gång och varför blir degen hård??
den är mycket god men lite för hård
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl