Glassmaskin

glassmaskin
En glassmaskin ger dig god och krämig glass.

Recept där man kan använda Glassmaskin

Varför ska man ha glassmaskin?

Man kan göra glass utan att ha glassmaskin.

Den stora skillnaden med en glassmaskin är att den hela tiden rör runt i glass-smeten under infrysningen.

Det gör att man med glassmaskin får glass utan stora iskristaller.

Problemet med iskristaller som gärna blir stora gör att glassen smakar is och blir hårdare. Man kan om man inte har en glassmaskin röra om i glassen under infrysningen några gånger för att minska iskristallerna men det blir förstås aldrig lika bra som en glassmaskin som kontinuerligt rör om.

Problemet med iskristallerna är som störst när man gör nyttigare glass på yoghurt som ej är så fet. Glass gjord på 40% vispgrädde är lättare att få till bra utan glassmaskin, men ändå är glassen man gör i glassmaskin mycket godare. Prova och ni kommer märka skillnaden!

Pris

ca 500-800 kr

Relaterade artiklar:

Kommentarer

Vill du ha svar?
info
Svar till As Skrivet av Susanne
Nej det är ingen smygreklam.
Skrivet av As
Uselt. Bara massa smygreklam.

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest