Ricottapaj
Mycket god, vacker och lyxig förrätt som går bra att förbereda. Ricottaost har en len och gräddig smak. Servera gärna med gravad lax! Supergott!
Tid: 1 timme + minst 3-4 timmar i kylskåp
8-10 portioner
Ingredienser:
Pajdeg:
Fyllning:
Garnering:
Servering:
Utrustning:
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
Pajdegen: 225 °C i mitten av ugnen i ca 8 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Planeringstips
Gör pajen dagen innan servering. Gör garneringen någon timme före servering.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn men garneringen kan se lite vissen ut.
️ Skrivet av Jolene
2013-01-06 02:27
Gjorde den här på nyårsafton. Alla gäster tyckte om den. Tack!
Svar till
Stina
️ Skrivet av Stina igen
2013-01-05 17:37
Posten är anmäld och väntar på att godkännas
eller tas bort.
️ Skrivet av Stina
2013-01-05 17:32
Posten är anmäld och väntar på att godkännas
eller tas bort.
️ Skrivet av Stina
2013-01-05 16:15
Posten är anmäld och väntar på att godkännas
eller tas bort.
Recept och foto: Susanne Jarl