Den här pajdegen är verkligen enkel att göra. Degen kan röras ihop med en sked och går snabbt att trycka ut i pajformen. Sedan blir
dessutom pajdegen väldigt god. Ett bra recept helt enkelt.
Näringsvärde per portion, beräknat på 5 portioner (61 g): 246 kalorier, 24 g kolhydrater, 15 g fett, 3 g protein, 3 g fibrer
Serveringstips
Ett exempel på paj där denna pajdeg används är tacopaj.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Nathalie
Har gjort den här pajdegen i flera år. Bra om man gillar pajdeg som är knaprig och lite grövre. Jag följer receptet rakt av, men man kan ju göra den med endast vetemjöl om man inte vill ha den lika grov.
️ Skrivet av Aa
Alldeles för salt och fel konsistens. Blev inte bra alls.
️ Skrivet av Gabriella
Älskar detta receptet blir alltid goda pajer. Då min son är glutenintollerant så gör jag degen glutenfri genom att byta ut mjölet mot grov mjölmix vilket blir lika gott som med dinkelmjöl
️ Skrivet av Katarina
Detta recept använder jag varje gång till alla olika pajer jag gör! Tycker det är bäst! Blir lite knaprigt och sedan håller degen sig på plats i formen när den gräddas.
️ Skrivet av Lisbeth Dahlin
Hej!
Olja gör degen laktosfri - toppen! Har du tips på vad jag ska använda för att få ett glutenfritt lite rustikare skal? Typ som med råg/graham?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl