Näringsvärde per äppelruta (61 g): 136 kalorier, 21 g kolhydrater, 5 g fett, 2 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Förvara i plastburk med lock eller plastpåse i rumstemperatur. Äppelrutorna är dock godast nybakade så jag rekommenderar att frysa in de du inte äter upp samma dag. Håller sig i frysen i 3-6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Jäpplet
Använde kardemumma ist f kanel, ca 3 tsk malen. Även lite salt, tänkte det kunde kompensera margarinet jag anv ist f smör. Tycker de blev rätt bra ändå.
️ Skrivet av Ulrika Malmgren
Gott!
Jag strödde över ytterliggare 1msk socker + 1 tsk kanel.
Det kändes lite som scones med äpplen. Funkade bra att frysa och tina upp.
Så skönt med ett recept i långpana så att man inte behöver hålla på att smöra och bröa :D
Lite salt tror jag skulle göra dem ännu godare
️ Skrivet av undrar
Ska det vara ägg i?
törs man prova denna vill ju att det ska bli gott.
️ Skrivet av Sabina
Ägg ska det väl vara i. Den blir jhu platt som en pannkaka
️ Skrivet av Inredningshjälpen
Bakverk med äpple och kanel är ju bara så himla gott!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl