Näringsvärde per bit (72 g): 303 kalorier, 34 g kolhydrater, 17 g fett, 4 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Förvara den vita kladdkakan i kylskåp där den håller sig minst 2 veckor. Den kan även frysas och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Tuttlisa
Mycket god rekommenderar starkt
webmaster
Svar till
Jasmine
️ Skrivet av Susanne
I första steget smälter du den vita chokladen tillsammans med smör. Sedan tillsätter man övriga ingredienser till den blandningen. Vet inte om du kanske förvirras av bilden på smör och vit choklad, de har nästan samma färg och sedan när det är smält ser det ut som bara smält smör? Men titta noga på första bilden så ser du att det är vit choklad och smör och så står det ju i texten också, både i beskrivningstexten och bildtexten. Om du fortfarande tycker det är otydligt skriv gärna igen. Lycka till med bakningen! 🌸
️ Skrivet av Jasmine
Var lägger man vitchokladen för du har inte skrivit var man lägger den så jag vet inte när eller var man ska lägga den?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl