Näringsvärde per bröd (43 g): 104 kalorier, 17 g kolhydrater, 3 g fett, 3 g protein
GI Tips
Rågrutorna är fiberrika och har lägre GI.
Hållbarhet och förvaring
Rågrutorna går bra att frysa. Bryt isär dem först om du vill kunna tina dem var och en för sig eller frys in dem i lagom stora block. Hållbarhet i frysen är minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Sylvia
Är rutorna så tjocka att det går att dela dem till två mackor?
️ Skrivet av Alex
Är Det 104 Kalorier Per Ruta?
️ Skrivet av Jessica
Bakade idag rågrutor det blev mycket bra och saftigt kommer att baka det här igen!!
️ Skrivet av Berndt Söderholm
Är intresserade av rågbrödet. Kan jag minska vetemjölet och öka rågmjölet, eller blir det ej bra? Skillnaden mellan olja och smör, som är alternativ, vilken effekt har den ena eller den andra.
Har använt mig av många av dina recept, med bra resultat.
Med vänlig hälsning
Berndt S
️ Skrivet av Tony
Jag har bakat dessa rågrotor en gång tidigare då blev de jättebra.
Nu senast jag baka dom så jäste inte degen. Jag har följt receptet slaviskt. Använde nyköpt jäst.
Vad beror det på när degen inte jäser?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl