Näringsvärde per kaka (12 g): 52 kalorier, 7 g kolhydrater, 3 g fett, 0 g protein, 0 g fibrer
Tips för att undvika tillsatser
Kolasnittarna är fria från tillsatser. Baka alltid med smör (ej margarin) för godast och nyttigast resultat.
Hållbarhet och förvaring
Kolasnittarna går utmärkt att frysa och håller sig då minst 3 månader. De kan även förvaras i en lufttät burk i rumstemperatur i minst en vecka.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Irene Crona
Supergoda och enkla att göra.
️ Skrivet av Linda
Plattade ut dem både före o efter bakning precis innan dem stelnar. För att få dem riktigt tunna. Blev sambons favorit å vi kallar dem kola mattor eller kola remmar. Goda som dem är enligt receptet men blev något visst med extra tunna. Sådär så man kan böja dem ni vet. Rekommenderas varmt !
️ Skrivet av Nicole
Världens godaste alla gäster blir alltid lika lyckliga när dessa står på bordet
️ Skrivet av Blanca
Bästa recepten ❤️😊🙏
️ Skrivet av Cornelia
Otroligt goda, och receptet är som vanligt enkelt att följa.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl