Servera med en sallad eller kokt broccoli eller blomkål.
Planeringstips
Den här rätten kan förberedas och stå i kylskåp 1-2 dagar före den gratineras i ugnen. Se instruktioner i receptbeskrivningen.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Ann
Ett recept jag har ifrån slutet av 80-talet. Kul att det kommer tillbaka. En av mina favoriträtter som jag gjorde till fest och födelsedag och det uppskattades mycket. Mina syskon bad mig även göra denna rätt till deras födelsedagsfester. Suveränt gott och det är sällan det blev något över. Om det blev något var det lika gott. Jemligheten med rätten är tillräckligt med "röran" av grädde/chillisås/majonäs.
️ Skrivet av Jürgen
Riktigt torrt och tråkigt, speciellt dagen efter. Inget jag kommer att laga på nytt.
️ Skrivet av Marita
Superbra recept. Detta gör jag ofta, men även andra av dina recept. 😃
webmaster
Svar till
Kristina
️ Skrivet av Susanne
Tack för dina fina ord! 😊 Hoppas du hittar något mer du vill prova!
️ Skrivet av Kristina
Jag återkommer alltid till det här receptet, en klar favorit i vardagen. Kan ibland variera med ingredienser och kryddor. TACK Susanne för ett så bra recept! Måste prova något mer du har här på sidan :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl