Fläskpannkaka LCHF
Mycket god LCHF-Fläskpannkaka. Enkelt recept som innehåller mycket protein och fett och få kolhydrater. Gott och mättande.
Tid: ca 40 minuter
4 portioner
Ingredienser:
Servering:
Glutenfritt
Utrustning:
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
225 °C i mitten av ugnen i ca 10 minuter med över- och undervärme225 °C i mitten av ugnen i ca 20 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Näringsvärden
Näringsvärde per portion (361 g): 851 kalorier, 4 g kolhydrater, 74 g fett, 45 g protein, 0 g fibrer
Matlåda
Serveringstips
Servera gärna med sallad eller kokt broccoli.
Hållbarhet och förvaring
Förvara överbliven fläskpannkaka i kylen där den håller sig minst 5 dygn. Går även att frysa och håller sig då minst 3 månader.
️ Skrivet av Annica
2021-03-11 16:50
Åh så god den är, gjorde den precis och jag trodde den skulle bli så där äggig. Men nä, mega god, tack för underbart recept.
️ Skrivet av Peter
2020-06-17 16:11
Mycket matig och god! Perfekt LCHF mat för oss rundnätta!🤣
️ Skrivet av Alexandra
2020-01-23 18:45
Tack. Så gott. Jag är 60 år,och försöker gå ner i vikt.
webmaster
Svar till
madde
️ Skrivet av Susanne
2019-05-14 11:35
Vad roligt, det är det bästa betyget! Tack! 😊👍
️ Skrivet av madde
2019-05-13 21:31
bästa receptet ! 10år senare och jag kommer tillbaka till det om och om och om igen !
Recept och foto: Susanne Jarl