Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Tid: 2 minuter
1 portion

Ingredienser:

Glutenfritt
Vegetariskt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Tillsätt kanel och eventuellt kardemumma och eventuellt sötningsmedel till kvargen.

    Nymald grovmalen kardemumma blir extra gott och då tycker jag det blir supergott helt utan sötningsmedel.

    instruktion steg 1 kanelkesella
    Kesella, kanel och sötning.
  2. Rör om så det blir blandat och smaka av.

    instruktion steg 1.2 kanelkesella
    Kvarg och kanel.

Näringsvärden

Näringsvärde per portion (253 g): 362 kalorier, 12 g kolhydrater, 25 g fett, 25 g protein

Serveringstips

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

Tips & tricks

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF Tips

Välj kesella med 10% fetthalt.

Variationstips

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

Hållbarhet och förvaring

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest