Att göra sin egen sushi - sushirullar (maki sushi) är enklare än man tror och man kan fylla dem med de ingredienser man gillar. I det här receptet har jag gjort två olika fyllningar. Mängden av de olika ingredienserna är inte jättenoga, jag har angett måttenheter, vissa i gram bara för att ha något att utgå ifrån men man behöver absolut inte stå och väga något.
Tid: ca 1 timme men om man förbereder riset ca 20 min
Sushiriset kan göras flera dagar i förväg och förvaras i kylskåp. Vill man använda hemgjord majonnäs eller guacamole i fyllningen så kan även dessa göras i förväg och förvaras i kylskåp.
Hållbarhet och förvaring
Förvara sushibitarna i kylskåp. Är godast färska men håller sig åtminstone några dagar i kylskåp.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av sandra
Något som är jätte gott, sötpotatis som du rostat i ugnen med mycket chili tillsammans med cream cheese, avocado eller gurka beroende på om du föredrar crunchy eller inte och om man vill räkor eller kräftor (såna i lag funkar också)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl