Servera dessa goda laxrullar - tunnbröd med gravad lax, fyllda med pepparrot och färskost. Passar utmärkt som snittar eller drinktilltugg samt även som förrätt.
Servera gärna laxrullarna med ett glas gott bubbel.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Joan Christiansen
Hej
Jag skall göra lax rullar till 40 personer och servera det förrätt, hur hur många rullar behöver jag göra.
Mvh. Joan Christiansen
️ Skrivet av birgitta
ja det är det godaste jag har ätit i detta skede jag åt en sådan laxrulle på karnevalen i landskrona fy attan vad gott jag skulle kunna äta en sådan varje dag så gott o mamsigt
️ Skrivet av Ida
Hej !
Om man "bara" gör rullar av kallrökt lax som är fyllda med ngn färskost. Hur länge håller de sig i kylen ( om man tex gör rullarna på en torsdag, håller de sig till lördag kvällen då ? ( jag planerar påskbuffén)
Med vänlig hälsning Ida
webmaster
Svar till
Maja Stadius
️ Skrivet av Susanne
Trevligt att du tycker om laxrullarna och min sajt! Välkommen åter!
️ Skrivet av Maja Stadius
Hej!
Tack så mycket för laxrullereceptet, kära du!
Jag åt sådana i France-Schweiz för många år sen och tyckte mycket om dem! Men oj så dyra de var - där och då!
Det här är ju en finfin nätsida! Den ska jag återkomma till!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl