Förvara i kylskåp, hållbarhet ca 5 dagar. Färgen kan bli brunaktig på ytan, det beror på kontakten med syre (precis som äpple och andra frukter blir mörka), det är alltså inget farligt.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Mange
Bästa guacamolen vi ätit!
️ Skrivet av Maria Modin
Tack för ett bra och lättsamt recept! Använde 2dl creme fraiche för ett mer barnvänlig variant till taco.
webmaster
Svar till
Karin Bohlin
️ Skrivet av Susanne
Tack för din synpunkt! Jag ska kanske prova att göra en guacamole så som du beskriver vid tillfälle. Fördelen med min guacamole är ju att den blir väldigt god med ingredienser som man har hemma och det går åt mindre mängd avokado. Med tanke på att man kan köpa guacamole i affären som innehåller ganska få procent avokado så känner jag ändå att jag kan kalla detta för guacamole med gott samvete. 😉
️ Skrivet av Karin Bohlin
Crème frâiche eller yoghurt är det aldrig i en riktig guacamole. Däremot koriander. Din variant är säkert god, men kalla den hellre avokadoröra.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl