Förvara i kylskåp, hållbarhet ca 5 dagar. Färgen kan bli brunaktig på ytan, det beror på kontakten med syre (precis som äpple och andra frukter blir mörka), det är alltså inget farligt.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Andeas
Guacamole ska absolut inte göras på creme fraiche.
️ Skrivet av Mange
Bästa guacamolen vi ätit!
️ Skrivet av Maria Modin
Tack för ett bra och lättsamt recept! Använde 2dl creme fraiche för ett mer barnvänlig variant till taco.
webmaster
Svar till
Karin Bohlin
️ Skrivet av Susanne
Tack för din synpunkt! Jag ska kanske prova att göra en guacamole så som du beskriver vid tillfälle. Fördelen med min guacamole är ju att den blir väldigt god med ingredienser som man har hemma och det går åt mindre mängd avokado. Med tanke på att man kan köpa guacamole i affären som innehåller ganska få procent avokado så känner jag ändå att jag kan kalla detta för guacamole med gott samvete. 😉
️ Skrivet av Karin Bohlin
Crème frâiche eller yoghurt är det aldrig i en riktig guacamole. Däremot koriander. Din variant är säkert god, men kalla den hellre avokadoröra.
webmaster
Svar till
Giggi
️ Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om receptet! :)
️ Skrivet av Giggi
Den bästa guacamole recepten.
️ Skrivet av Anton
Tack för tips! =)
webmaster
Svar till
Johan Hallén
️ Skrivet av Susanne
Trevligt att du tycker om mina recept! Tack för att du skrev!
️ Skrivet av Johan Hallén
Enkelt och mkt gott!
Gillar dina recept!
Mvh Johan
webmaster
Svar till
Cajsa
️ Skrivet av Susanne
Storleken på avokado? Du kan ju annars göra dubbel sats.
️ Skrivet av Cajsa
Hej min blev väldigt liten i satsen och undrar Vrf
webmaster
Svar till
Margit
️ Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om den!
️ Skrivet av Margit
Jätte god guacamole !!
webmaster
Svar till
Mikael
️ Skrivet av Susanne
Roligt att höra! Varsågod! :)
️ Skrivet av Mikael
Den blev kanongod! Busenkelt och mycket godare än köpt. Tack för receptet.
️ Skrivet av Mikael
Ska testa denna idag till tacos.
Svar till
kattis
️ Skrivet av José
Då hade du väl kryddat för dåligt...
️ Skrivet av Anita
Super god guacamole, och lätta att göra. Mums
webmaster
Svar till
Niclas
️ Skrivet av Susanne
Tack för bra tips!
️ Skrivet av Niclas
Ett tips (som jag lärde mig av en Mexikanare) för att förbättra hållbarheten, är att lägga avocado kärnorna i Guacamolen. Då får den inte den fula missfärgningen så fort.
️ Skrivet av Emsan
Otroligt gott till tacos! Rekommenderar starkt! :D
️ Skrivet av Felicia
Riktigt god, den här gör vi varje gång vi äter tacos!
️ Skrivet av Tinefis
Blir faktist godare utan yoghurt eller creme fraiche. Smakar mer avokado då. Och så 2 vitlöksklyftor, och en finhackad tomat i det hela och lite finhackad lök. Salt och svartpeppar. Blir underbart gott och passar till allt! Väldigt gott till tacos eller liknande. =o)
️ Skrivet av Dan
Mycket gott. Passade perfekt att ha som dip till natchos. Lär vi göra fler gånger.