Skinkrullar fyllda med fetaost och soltorkade tomater
Goda skinkrullar fyllda med fetaost, soltorkade tomater och örtkryddor. Gott och enkelt recept med lågt GI / LCHF om du serverar med grönsaker. Annars är det gott med ugnsstekt potatis till!

Tid: 25 minuter
Mängd: 4 portioner
Ingredienser:
- 100-150 g fetaost
- ca 50 g soltorkade tomater
- ev. ca 2-3 tsk örtkryddor
- 600-800 g skinkinnanlår i tunna skivor
- salt
Glutenfritt
Utrustning:
Ugn:
- 200 °C i mitten av ugnen i ca 20 minuter med över- och undervärme
-
Smula fetaosten. Strimla de soltorkade tomaterna. Tillsätt örtkryddor och blanda.
- 100-150 g fetaost
- ca 50 g soltorkade tomater
- ev. ca 2-3 tsk örtkryddor
Smulad fetaost. Strimlade soltorkade tomater. Fetaostblandningen. -
Salta på skinkbitarna. Strö på fetaost-blandningen.
Rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en ugnssäker form.
- 600-800 g skinkinnanlår i tunna skivor
- salt
Fetaoströran på en skinkbit. Ihoprullad fylld skinkbit. Skinkrullarna i ugnsformen. -
Ställ in i mitten av ugnen i 200°C i ca 20 minuter tills köttet börjar få lite färg.
Servera med grönsaker och ev. potatis för de om inte följer en lågkolhydratkost.
Skinkrulllarna steks i ugnen. Färdiglagade fyllda skinkrullar.
Matlåda
Denna rätt är lämplig för matlådor.
GI Tips
Du kan också äta fullkornsris, bulgur eller quinoa till. Man kan också använda spadet som sås då till det.
Variationstips
Prova olika grönsaker till. Man kan också äta ris till och om man vill även använda spadet som sås.
1