Skinkrullar fyllda med fetaost och soltorkade tomater
Goda skinkrullar fyllda med fetaost, soltorkade tomater och örtkryddor. Gott och enkelt recept med lågt GI / LCHF om du serverar med grönsaker. Annars är det gott med ugnsstekt potatis till!
Tid: 25 minuter
4 portioner
Ingredienser:
- 100-150 g fetaost
- ca 50 g soltorkade tomater
- ev. ca 2-3 tsk örtkryddor
- 600-800 g skinkinnanlår i tunna skivor
- salt
Glutenfritt
Utrustning:
Ugn:
- 200 °C i mitten av ugnen i ca 20 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Matlåda
Denna rätt är lämplig för matlådor.
GI Tips
Du kan också äta fullkornsris, bulgur eller quinoa till. Man kan också använda spadet som sås då till det.
Variationstips
Prova olika grönsaker till. Man kan också äta ris till och om man vill även använda spadet som sås.