Mycket goda och vackra knapriga söta skorpliknande småkakor får du när du bakar saffransbiscotti. Dessutom är de enkla att göra, så prova dessa juliga kakor med smak av saffran och mandel!
Näringsvärde per kaka (19 g): 76 kalorier, 9 g kolhydrater, 4 g fett, 2 g protein, 0 g fibrer
Tips för att undvika tillsatser
Fritt från tillsatser.
Hållbarhet och förvaring
Förvara gärna i plåtburkar i rumstemperatur. De går också bra att frysa. Eftersom kakorna är som skorpor håller de sig väldigt länge både i rumstemperatur och i frysen. I frysen håller de sig minst 1 år.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Susanne
Vansinnigt goda biscotti 😁
Säkert kan man minska sockret för mindre sötma och ändå få dem jättegoda, ska prova det nästa gång 👍
Jag valde hälften mandel och hälften pumpakärnor, blev också gott 👍
️ Skrivet av Rose-Marie
Skorporna blev supergoda.
Har du en aning hur mycket kardemumma som behövs om man vill byta krydda?
️ Skrivet av Kristina
Hejsan
Vill bara säga att dina recept är mycket bra, uppläggen är väldigt pedagogiska och man hittar alltid många goda recept på dina sidor! Tack!
️ Skrivet av Karin
Det står fritt från tillsatser men bakpulver är en tillsats. Vill bara minska rädslan för tillsatser :)
️ Skrivet av Per
Jag gjorde precis dessa, men följde ett annat nästan likadant recept. Men där stod ingenting om att man skulle grovhacka mandeln.Tyckte det var lite underligt att de skulle vara hela. Fast spelar det någon roll egentligen?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl