Servera med t.ex. tunnbröd, sallad och crème fraiche.
Hållbarhet och förvaring
Färdiglagad pulled pork håller sig minst 5 dygn i kylskåp och minst 3 månader i frysen.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Jonas
Jag gjorde detta nyss med en karré på 1.2 Kg. Jag kortade tiden med bara 10 minuter eftersom min bit var såpass mycket mindre än i receptet. Den blev helt perfekt!
Jag undrar om Emma använde en för stor kastrull kanske? Jag var noggrann att välja en som var precis tillräckligt stor för biten. Ganske tajt med andra ord. Vätskan kom då ganska högt upp och om man använder en större kastrull kanske det samlas för lite vätska , dessutom kan avdunsningen då bli för stor.
Hur som helst, tack för ytterligare ett superbra recept! :-)
webmaster
Svar till
Emma
️ Skrivet av Susanne
Så ska det ju inte bli. Tråkigt att höra att det blev så. Jag funderar på varför. Liten köttbit? Kan den ha blivit torr? Hur var vätskenivån? För varm ugn? Eller är problemet tvärtom, en större köttbit som skulle behövt mer tid? Vilken sorts kött och styckdel använde du?
️ Skrivet av Emma
Följde detta recept men när vi skulle det isär köttet så gick det inte utan att gafflarna böjde sig. Fick ta upp köttet och skära det med kniv
️ Skrivet av Anders
Jag gör nästan likadant och det är väldigt populärt när jag bjuder mina vänner på det. Den stora skillnaden jag gör är att jag har bara kryddblandningen i ugnen och Bbc såsen har vid sidan om när jag serverar.
Som svar till Antons fråga kan jag säga att köttet avger mycket köttsaft så jag tror inte det är tillsatt något mer vätsja än Bbc såsen.
webmaster
Svar till
Anton
️ Skrivet av Susanne
Nej det är ingen mer vätska. Köttet avger köttsaft.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl