Majsbröd
Gott, mjukt och saftigt majsbröd som bakas snabbt och enkelt med bakpulver. Jättegott att servera till en varm soppa.
Tid: 30 minuter
8 portioner
Ingredienser:
Vegetariskt
Utrustning:
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
200 °C i mitten av ugnen i ca 22 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Näringsvärden
Näringsvärde per portion (72 g): 144 kalorier, 24 g kolhydrater, 3 g fett, 5 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Frys in bröd som inte äts upp samma dag. Det håller sig minst 3 månader i frysen.
️ Skrivet av Jamila
2023-01-15 18:57
Tack
️ Skrivet av Lola
2022-03-25 12:16
Jättegott men tycker det var lite för lite salt i
️ Skrivet av Theres
2022-01-13 20:20
Hejsan!
kan man använda annat mjöl istället för vetemjöl?
Och i såna fall vad för mjöl om man är vete allergiker
Mvh
Theres
webmaster
Svar till
Erica
️ Skrivet av Susanne
2020-07-10 01:17
Klicka på
majsmjöl i ingredienslistan så ser du. 😊
️ Skrivet av Erica
2020-07-09 22:29
Hej.
Vilken typ av majsmjöl använder du?
Med vänlig hälsning
Erica.
Recept och foto: Susanne Jarl