Mycket god och enkel kycklingrätt som sköter sig själv i ugnen. Det är bara att lägga kycklinglårfilén i en ugnsform och sedan blandar man ihop den goda såsen och häller över kycklingen och sedan sköter ugnen resten. Det blir väldigt gott med bacon och persilja i såsen.
Näringsvärde per portion, beräknat på 6 portioner (263 g): 526 kalorier, 2 g kolhydrater, 39 g fett, 43 g protein
Serveringstips
Servera gärna med kokt ris och grönsaker.
Hållbarhet och förvaring
Kycklinggratängen håller sig minst 5 dygn i kylskåp.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Ulrika
️ Skrivet av Susanne
Det går bra vilket som. Eftersom jag alltid skriver ut alla moment så betyder alltså det i det här fallet att man inte behöver steka det, jag har inte gjort det i receptet, eftersom det blir tillagat i ugnen. Däremot kan man ju göra det om man vill ha det knaperstekt som kanske är godare beroende på vad man föredrar.
️ Skrivet av Ulrika
Hej! I receptet framgår inte om baconet ska vara rått el stekt!
Hur ska det vara?
webmaster
Svar till
Monica Gustavsson
️ Skrivet av Susanne
Tack för bra tips! Tack för att du skrev! 😊
️ Skrivet av Monica Gustavsson
Mycket god. Tog purjolök i stället för persilja. Knaperstekte baconen. Tack för gott recept 😊
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl