Först kokar man enkelt ihop den goda kokoskolasmeten som sedan får stelna och därefter skärs i bitar och doppas i choklad. Det här är ett enkelt recept på godis som blir som Bounty (fast godare) med kokoskolafyllning doppad i choklad. Bountybitar är kokosgodis som även passar bra som julgodis.
Näringsvärde per bit (16 g): 83 kalorier, 4 g kolhydrater, 7 g fett, 1 g protein
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Marie w
Hej jag ok en har bakat sånna här i vår skola då vi vuxenelever då dom blev bra ok goda då vi hade lite vitt choklad riglande uppe på då
️ Skrivet av Sammy
Undrar om man kan gör detta recept med veganska produkter?
️ Skrivet av Anne-Marie
Gjorde dessa ikväll och dom var fantastiskt goda :) Gjorde som Malin tipsade om och tryckte ihop dom lite mer och använde gaffel vid doppningen . Gick kanonbra och kommer göra dessa fler gånger :)
️ Skrivet av Malin
Gott! Tack för receptet!
Pressa till bitarna lite innan jag doppade dem i chokladen så lossnade inte kokos. Använde gaffel så chokladen kunde rinna av lite bättre. Och 200g räckte knappt. 3 bitar som blev utan choklad:)
️ Skrivet av Mona
Kanske dem smaker god men mina kunde jag inte delar ändå smeten var i 4 timmer i kylen, kokosflingor lossnade i såsen, chokladen räckte bara till hälften sen gav jag upp.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl