Näringsvärde per godisbit, beräknat på 1 sats = 80 st (4 g): 25 kalorier, 2 g kolhydrater, 2 g fett, 0 g protein, 0 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Förvara svalt, gärna i kylskåp. Håller sig minst en månad.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Carina Larsson
Hej! Blev så glad över receptet på cornflakesgodis som min mamma gjorde när jag var liten på 60-talet. Hon fick recept av sin granne och gjorde det när det var någon speciell händelse och hade råd. Vi barn barn formligen älskade detta godis. För ett tag sedan kom jag på hur gott det var och frågade mamma men hon,som nu är 90år och en aningens glömsk, kom ej ihåg.
Så tack! Önskar dig med dina suveräna recept ett Gott Nytt År!
️ Skrivet av Susanne
Jättegoda!
️ Skrivet av Elisabeth
Jag gjorde precis en sats. Det blev 42 st små. I receptet står det 70-90 st. Det är dubbelt så många och jag undrar hur det ska gå till. Hur lång tid tar det att stelna? Använde mjölkchoklad.
webmaster
Svar till
Emma
️ Skrivet av Susanne
Ja det kan man. Det viktiga är att chokladen inte kokar för då blir den kornig. Det är ganska lätt att undvika om man är försiktig tycker jag, jag gör alltid så numera.
️ Skrivet av Emma
Kan man smälta chokladen i vanlig kastrull utan vattenbad? om man är försiktig med värmen?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl