Förvara i kylskåp. Snöbollarna håller sig i minst 3 veckor.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Carl Fryksén
Hej! Funderar på att göra dessa snöbollar. Får se om det blir av men det är en sak jag undrar kring ganeringen. Skulle det passa bra att använda pärlsocker som ganering?
webmaster
Svar till
Madde
️ Skrivet av Susanne
Om chokladen blev brun så körde du för hög effekt för länge i mikron. Man måste var försiktig när man smälter choklad och inte "brassa på" för mycket. Kör kort tid och ta ut och rör om. Sedan måste man ha tålamod. Det smälter i vattenbad om vattnet är varmt och om du väntar en stund. När det börjar smälta kan du sedan röra om så går det fortare. Tänk på sedan både vad gäller vattenbad och mikro att när drygt hälften av chokladen smält så behöver man inte värma mera. Resten smälter om du rör om då och då av den redan befintliga värmen.
️ Skrivet av Madde
när jag försökte smälta chokladen i mikron så blev den brun :( och när jag försökte med vattenbad så smälte det aldrig
️ Skrivet av jessie
jag gjorde dom här utan citron och testa även med mjölkchoklad mina gäster hade svårt att sluta äta så utan citron var det riktigt gott :D
webmaster
Svar till
Sofia
️ Skrivet av Susanne
Jo det smakar en del citron. Du behöver ju inte hälla i all citron på en gång utan ta lite mindre, rör om och smaka, så kan du ta så mycket som du själv tycker blir gott.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl