Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (65 g): 97 kalorier, 5 g kolhydrater, 6 g fett, 6 g protein
Serveringstips
Servera med hallon, blåbär eller jordgubbar.
LCHF Tips
Ta vaniljpulver och stevia (eller annat sötningsmedel) istället för vaniljsocker.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn, se även bäst före datum på kesellan.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Sofia
Lade upp det här i en skål och skar jordgubbar, blåbär och hallon och blandade i. Åt det till lyxmellis i fredags. Vi hade massor av kvarg hemma som ingen ville ha... Tack för receptet
webmaster
Svar till
Annika
️ Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillade receptet! :)
️ Skrivet av Annika
Jättegott. Och så lätt att göra. Brukar alltid ha vispgrädde till fruktsallad men vaniljkesella till var supergott. Det kommer Jag nog alltid att ha i fortsättningen. Kram Annika
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl