Skålla och skala mandel är enkelt och gott som tillbehör till glögg eller som ingrediens i olika bakverk där man av inte vill ha med skalet på mandeln.
Förvara mandlarna i försluten plastpåse, helst svalt i kylskåp.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Sandra
️ Skrivet av Susanne
Minst en vecka i kylskåp. Längre än så har jag inte själv provat men det är mycket möjligt de håller sig betydligt längre. Det bästa är att smaka på dem så märker du om de är ok eller inte.
️ Skrivet av Sandra
Hur länge kan dom förvaras i kylen innan dom blir dåliga? Möglar dom när dom inte är bra längre, eller ändrar dom lukt/utseende? Själv har jag ingen aning, haha.
Jag står och kokar knäck och lyckades skålla för många mandlar, så ett snabbt svar skulle uppskattas! :-)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl