Servera glöggen med skållad skalad mandel och russin.
Tips & tricks
Vill man ha sötare glögg kan man hälla i mera socker.
GI Tips
Ju mindre socker desto lägre GI.
Hållbarhet och förvaring
Glöggen kan förvaras i kylskåp och värmas igen till 70°C.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av 000
Glögg är supergott!
webmaster
Svar till
Juha
️ Skrivet av Susanne
Spännande, berätta gärna hur det blev!
️ Skrivet av Juha
Tänkte slänga i stjärnanis även i denna.
webmaster
Svar till
Anna
️ Skrivet av Susanne
Hej Anna, du kan låta det stå och dra längre om du vill det. Det är möjligt att 30 minuter är en bättre ideal minimumtid. Jag är ingen glöggexpert så jag kan tyvärr inte svara så mycket på dina frågor. Jag har gjort mitt recept ganska många gånger och tycker det blivit bra - det är allt. :) God Jul! /Susanne
Svar till
Anna
️ Skrivet av Anna
Oj, jag glömde inkludera länken till artiklen om hur man hittar på sitt eget glöggrecept. Ursäkta. Här är den:
http://www.thefoodmethod.com/2013/12/how-to-create-your-own-glogg-recipe.html?showComment=1386110040863
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl