Näringsvärde för hela mängden (1475 g): 2071 kalorier, 500 g kolhydrater, 0 g fett, 10 g protein
Hållbarhet och förvaring
Rabarbersylten håller sig i flera månader om den förvaras svalt.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Christina
Blev toppensylt, tack!
️ Skrivet av Anita Karlsson
Har massor av rabarber så detta recept passar bra. Enkel att göra och god till pannkaka, naturel yoghurt/kefir, rulltårta m.m.
️ Skrivet av Berndt Söderholm
Jag har funderat flera år, på sylt av rabarber, då jag har 2 plantor blir det mycket frukt att använda, synd att ska bara växa utan nytta. För någon dag sedan kom tanken åter, och då tänkte jag på Din sida, där det mesta finns, och där var receptet. Jag gjorde en test på 1 lit frukt, och då jag ej hade rätt socker, blev det vanligt och jag tog 2 dl., som blev bra i min sak, inte så sött. Så nu blir det mera syltkok på rabarber. Enkelt och snabbt att göra. Någon form av sylt äter jag varje frukost.
Ha
️ Skrivet av Helmer
Enkelt recept och föredömlig bra beskrivet. Resultatet gott.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl