Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (152 g): 157 kalorier, 18 g kolhydrater, 6 g fett, 7 g protein
Hållbarhet och förvaring
Förvara vaniljkvargen i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Anders Berggren
️ Skrivet av Susanne
Tack för tips! Kul att du tyckte om den!
️ Skrivet av Anders Berggren
Hej! Prövade denna efterrätt, lätt enkel och god. Vilket den var men kan tipsa om att ha honung istf vaniljsocker. Behövs ganska mycket vanlijsocker, nämligen, om det skall slå igenom.
webmaster
Svar till
GM
️ Skrivet av Susanne
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)
️ Skrivet av GM
oj jag visste inte att man inte ska skala mango:P Gör det jämt när jag ska frysa den och äta med fil och så... Men gör det någon skillnad? :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl