Mango med vaniljkvarg

Snabbt, enkelt och nyttigt recept!
Mango med vaniljkvarg
Tid: 5 min
2-4 port

Ingredienser:

Glutenfritt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Blanda kvargen med vaniljsocker.

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

    kvarg och vaniljsocker
    Kvarg och vaniljsocker.
    kvarg och vaniljsocker blandat
    Kvarg och vaniljsocker blandat.
  2. Skär mango eller annan frukt i bitar eller klyftor.

    Servera!

    • 1 st mogen mango eller annan frukt

Näringsvärden

Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (152 g): 157 kalorier, 18 g kolhydrater, 6 g fett, 7 g protein

Hållbarhet och förvaring

Förvara vaniljkvargen i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Svar till Anders Berggren Skrivet av Susanne
Tack för tips! Kul att du tyckte om den! 
Skrivet av Anders Berggren
Hej! Prövade denna efterrätt, lätt enkel och god. Vilket den var men kan tipsa om att ha honung istf vaniljsocker. Behövs ganska mycket vanlijsocker, nämligen, om det skall slå igenom.
Svar till GM Skrivet av Susanne
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)
Skrivet av GM
oj jag visste inte att man inte ska skala mango:P Gör det jämt när jag ska frysa den och äta med fil och så... Men gör det någon skillnad? :)

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest