Näringsvärde för hela brödet (819 g): 1956 kalorier, 331 g kolhydrater, 42 g fett, 50 g protein, 24 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Går bra att frysa in och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Emil
Helt ny inom bakmasinsvärlden och har en fråga som jag inte lyckars få svar på:
Antar att man måste ha vätskan varm för jäsningen skull men ska man värma vätskan eller ska detta skötas av maskinen? Om det är meningen att man ska värma vätskan manuellt, hur går det då om man ställer maskinne på timer?
Mycket tacksam för svar!
️ Skrivet av Dagmar Elleby
Tack! Efter en lång rad mislyckande har jag äntligen bakad ett perfekt bröd.
Jag hadde pacerad min gamla stora bakmaskin på diskbänken framför microugnen där den precis rymdes. Så hörde jag värsta smällen bakom mig - bakmaskin hadde ramlad ner till golvet, baktrog ut, och mitt i köket låg en klotrund deg.
Jag lyfte upp bakamskin till ett säkrare stället. satt kopntakten i - det lös - in med tråget - och sist in med degen.
maskinen fungerade och bakade det perfekta brödet.
MVH
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl