️ Skrivet av Sara
Otroligt gott. Detta recept ska göras flera gånger. Hade inte tillräckligt med creme fraiche, så drygade ut med grädde.
️ Skrivet av Erna Ruhana
Behöver man inte salta kycklingen?
️ Skrivet av Tess
Intressant rätt! I Kina finns en liknande där de lagar kyckling (helst vingar) i coca cola, soja, ingefära, stjärnanis och vårlök. Prova det vettja!
️ Skrivet av Frida
när jag gör kycklingen har jag soya o kycklingbuljontärning i oxå....blir mustigare
️ Skrivet av Fredrik
väldans gott. lite viltigt
️ Skrivet av Anna
Det här receptet ska jag testa idag. Det ska bli jättespännande!
️ Skrivet av GunnBritt
Supergott, enkelt att göra, bra bjudmat!!!
️ Skrivet av Johan
Det var som om gud själv har skrivit detta receptet!
️ Skrivet av Susanne
Verkligen kanongott! Lätt att dubbla receptet för att kunna bjuda många!
️ Skrivet av Nicklas
bland det godaste jag ätit!
️ Skrivet av Kurt
Gjorde med riven, färsk ingefära i stället för mald. Supergott.
️ Skrivet av Linda Jensen Tågarp
Det här är supergott! jag föredrar jasminris och en god sallad till!
Går med Coca Cola också om mustförrådet tryter...
️ Skrivet av VE
Spännande och gott!! Kul med nya idéer och smaker!
️ Skrivet av Sandra
Smakade bara ingefära trots att jag spädde ut med grädde, lite mindre ingerära så skule det vara perfekt!
️ Skrivet av Berit
En otrolig smakupplevelse.En given succe.
️ Skrivet av Peter
Det är gott middag som jag har haft gjort det :) mums !
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Magnus: 2 dl står det i receptet...
️ Skrivet av Magnus
Hur mycket julmust ska man hälla i? Blir 1,5 liter för mycket?