| Kvällsmat
|
Korv i pinnbröd
Enkelt och uppskattat recept på pinnbröd som rullas runt grillkorv och antingen grillas eller steks i ugnen. De är klara på bara några minuter och det blir jättegott! Det går alldeles utmärkt att ta med sig ingredienserna på utflykten och alla kan hjälpa till att rulla sitt eget bröd runt sin korv. Roligt och väldigt gott att äta brukar både barn och vuxna tycka!
Tid: 30 minuter
6-8 portioner
Ingredienser:
Pinnbröd:
Korv:
- 15 st (ca 900 g) grillkorvar
Ugn:
- ca 225 °C i mitten av ugnen i ca 10 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Näringsvärden
Näringsvärde per portion, beräknat på 8 portioner (182 g): 508 kalorier, 39 g kolhydrater, 32 g fett, 18 g protein, 2 g fibrer
Serveringstips
Servera med goda grönsaker, ketchup, senap eller vad du gillar.
Hållbarhet och förvaring
Förvara överblivna korvar i pinnbröd i kylskåp där de håller sig minst 5 dagar.