Servera gärna med ugnsbakad potatis i någon form, en god sås och grönsaker.
Hållbarhet och förvaring
Färdig kalvstek håller sig minst 5 dygn i kylskåp. Går även bra att frysa och håller sig då minst 6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Inga-Lill Klaréus
Svenskt.kött. Gick inre att äta. Segt som bara den
125grader i ugn tills köttet var 65 grader
webmaster
Svar till
Leffe
️ Skrivet av Susanne
Roligt att höra och tack för tips med katrinplommon, jag förstår att det blev gott! :)
️ Skrivet av Leffe
Gjorde kalvsteken i en stekgryta, kastade med ett gäng katrinplommon också, resultatet blev mycket bra o uppskattat, såsen blev mycket god tack vare plommonen i spadet.
️ Skrivet av Kalle
Lika enkelt och lite godare är att hälla i 1-2 dl vitt vin, och någon matsked smör i botten på grytan.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl