Överbliven fiskgratäng håller sig minst 5 dygn i kylskåp.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Jim
Mitt förslag är att köpa fryst torskrygg lägg ned fisken i en smord ugnsfast form, spritsa mos runt om och häll såsen i mitten över fisken så att det täcker fisken (EJ över moset som skall skapa en "mur"). När moset fått färg är gratängen klar. Enklare och fisken blir inte överkokt, enligt min enkla mening.
️ Skrivet av Ann-K L
Ännu en av gångerna jag vänt mig till dina recept, Fiskgratäng denna gång. Som vanligt, recept som steg för steg visar vägen till en snabblagad och supergod fiskgratäng på torsk och räkor. Tusen TACK för recepten.se kan inte bli enklare än så!
️ Skrivet av Linn
Hej! Går det att göra utan räkor? Eller blir det stor skillnad?
️ Skrivet av Joe
Supersmarrigt recept
️ Skrivet av Ana
Hej! Detta recept ser supersmarrigt ut, går det att frysa in?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl