️ Skrivet av
Strunta i vinet och använd citron istället för att få syra. Ett annat sätt att sura till soppan är att byta grädden mot Creme Fraiche eller annan syrad grädde.
Buljong brukar inte behöva tillsättas i vanliga maträtter. Några blad Maggikraut (Libbsticka) ger som tyska namnet låter ana en buljongsmak MEN var försiktig, libbstickan har en mycket genomträngande smak -lite lite räcker. Ajinomoto MSG eller Natriumglutamat ger också en bra "buljongsmak" den är visserligen tillsats, bland annat i vanlig bröstmjölk men kan kanske få slinka med i tillsatsfri mat också.
Buljong brukar inte behöva tillsättas i vanliga maträtter. Några blad Maggikraut (Libbsticka) ger som tyska namnet låter ana en buljongsmak MEN var försiktig, libbstickan har en mycket genomträngande smak -lite lite räcker. Ajinomoto MSG eller Natriumglutamat ger också en bra "buljongsmak" den är visserligen tillsats, bland annat i vanlig bröstmjölk men kan kanske få slinka med i tillsatsfri mat också.